Af Peter Køpke

“Det er dejligt at få bekræftet, at Budwig-kuren, som jeg selv har brugt i godt syv år med stor succes, er effektiv i kræftbehandling og mange andre livsstilsrelaterede sygdomme.”

BUDWIG-KUREN i kombination med bikarbonat gør cellemembranerne i stand til at optage ilt og næringsstoffer optimalt. Dette er en forudsætning for al ny celleaktivitet i enhver cancerproces. Kombinationen af følelsesmæssig bearbejdning og det unikke i form af bikarbonat og Budwig-diæten har i mange tilfælde vist sig at kunne hjælpe kroppens oprindelige og naturlige helingsevne langt ud over, hvad man tidligere har anset for opnåeligt ved kroniske tilstande af degenererende sygdomme som for eksempel cancer. Budwig-kuren har været kendt i mere end 50 år – men den er også forsøgt hemmeligholdt af stærke økonomiske interesser. Kuren anbefales i dag af læger, forskere i kræftsygdomme og kroniske lidelser samt af førende forskere i epigenetik, som den sundeste og bedst understøttede behandling “ad kostens vej” i parløb med de emotionelt og årsagsforløsende behandlingsformer.

DOSERINGSVEJLEDNING.
Voksne skal dagligt indtage 250 gram skyr eller hytteost med lav fedtprocent, som blandes med 6 spiseskefulde koldpresset, økologisk hørfrøolie, eventuelt tilsat knust hørfrø – blandes til en cremet konsistens uden stående olie i blandingen. Tilsæt eventuelt et par spiseskefulde vand for nemmere at få en cremet konsistens. Skyr og hytteost indeholder en svovlholdig aminosyre, som i kombination med koldpresset hørfrøolie er en forudsætning for, at man kan opnå et effektivt resultat. Man kan fordele den daglige mængde i to eller tre portioner i løbet af dagen. Jeg vil anbefale, at man kun laver den mængde, man ønsker at spise med det samme. Især hvis man kommer knust hørfrø i, som SKAL spises inden for 20 minutter – ellers bliver blandingen harsk! Når jeg laver min blanding om morgenen, tilsætter jeg 1 teske hampeprotein. Hampeprotein indeholder alle de essentielle aminosyrer, som kroppen har brug for.

Indkøbsliste

  • Skyr eller hytteost med lav fedtprocent
  • Koldpresset økologisk hørfrøolie
  • Hørfrø
  • Hampeprotein

Madvarer, du skal UNDGÅ

En vigtig forudsætning for at man får succes med Budwig-kuren er, at man ikke spiser raffineret sukker eller stivelsesprodukter som ris, pasta og kartofler (så lidt som overhovedet muligt). Også kød skal indtages med måde – især fra firbenede dyr, alt kød er syredannende. En basedannende kost øger iltindholdet i kroppen. Får vi for meget syredannende føde (mad og drikke), bliver det en stor udfordring for kroppen at udskille syren. Begynder man at alkalisere (ilte) kroppen og spise mere basisk, bliver den i stand til at neutralisere den overskydende syre. Man skal drikke mere vand – gerne renset, ioniseret, basisk vand, se http://www.sundt-vand.com.
En ting er helt sikkert: Din kost, livsstil og sindstilstand er helt afgørende for at vinde kampen mod kræften. Man bør lære en afslapningsteknik som for eksempel meditation, så man ikke lever i angst med sin sygdom.

Dr. Johanna Maria Budwig(1908-2003), som blev indstillet til Nobelprisen syv gange, havde 90 procent helbredelse på alle kræftformer på de patienter, hun behandlede. Budwig studerede medicin og kemi og havde en doktorgrad i kemi og fysik. Hun beviste i 1952, at stærkt umættet fedtsyre i hørfrøolie i kombination med svovlholdig aminosyre, som findes i skyr og hytteost, er en afgørende faktor i cellefornyelse, hvorimod glukose (stivelse) og kulhydrater får kræftceller til at vokse.