2020
StartsideVideoer på YouTube

Portræt på DK4 med 3 patienthistorier

Kræft - de forbudte kure


Protektor for kræftforeningen Tidslerne Ghita Nørby
| Kost
Top engageret og erfaren kostvejleder står klar!

Kræftforeningen Tidslerne har siden foråret 2012 haft tilknyttet kostvejleder.

Tidslerne bad dengang Anette Harbech Olesen og Lise Faurschou, begge godt kendte af Tidslernes medlemmer, udvælge en erfaren og engageret kostevejleder. Vi skulle have speciale i at vejlede kræftramte og deres pårørende i forhold til kost og livsstil i øvrigt, samt have en lyttende og empatisk tilgang til mennesker.
Vi gennemgik et særligt tilrettelagt efteruddannelsesforløb med fokus på mad til mennesker med kræft, og fortløbende sørger vi for at holde os opdateret om kost til kræft.
 
Det enkelte menneskes situation og ressourcer afgør, hvordan et godt forløb for kostvejledninger skal gribes an.

I forbindelse med en kræftdiagnose findes der ingen endegyldig sandhed for, hvordan man bedst kan klare sig gennem sygdommen. Men at man selv kan gøre noget for at understøtte kroppen på bedste vis, og derved skabe fornyet livskraft og energi, er en væsentlig faktor. Der er mange sundhedsfremmende tiltag at gå i gang med. Skridt for skridt ønsker vi som kostvejledere at guide igennem et forløb som er nøje afpasset den enkeltes situation.

Det kan være at du i forvejen er godt rustet i forhold til det du spiser og drikker, og blot har brug for en opdatering på hvad du skal være sørlig opmærksom på i forhold til det at være ramt af kræft. Så har du naturligvis mulighed for at vælge en enkelt vejledning. Men føler du at du står lidt på bar bund, så har du også muligheden for at vælge et forløb af længere eller kortere varighed.
   Anne-Marie Mortensen
Skovshovedvej 11
2920 Charlottenlund
Mail: am@madibalence.dk
Hjemmeside
Mobil: 40 62 02 48

Til sidens top


SØG PÅ TIDSLERNE.DK
Søg blandt mere end 230 artikler


Deltag via Facebook


Læs tidligere blade