Ditte Elton lavede det formidable interview med Peter Køpke, som mange af jer har set. Vi har været i kontakt med Ditte og foreslået, at hun træder ind som frivillig hos Tidslerne og tager ansvaret for en ny blog, som vi helt naturligt så kalder Dittes Blog. Ditte er uddannet skuespiller fra New York, hvor hun normalt bor. Hun elsker meditation og yoga, og så har Ditte endvidere sin egen ‘Dittes Blog’ ude i netland.

Ud over at blogge vil Ditte være med til at lave en stribe interviews med nogle af vores medlemmer, som har positive og konstruktive oplevelser fra deres medlemskab at formidle – kursusdeltagelse, tidsellinjen, foredrag eller blot netværk og det, at føle sig blandt ligesindede.

Velkommen i Tidslernes univers til Ditte Madsen – og velkommen i Dittes Blog til alle vore dejlige medlemmer.

Link til listen af podcasts incl. interview af Peter Køpke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *