Af Tidslerne, webmaster@tidslerne.dk

Vi har samlet en række spændende links, med information om både konventionel og komplementær behandling. Hvis der er links, som du mener er interessante for andre patienter, så send mail mail til webmaster@tidslerne.dk

ZOOM
Her er en nyttig video, der forklarer alt om, hvordan man anvender ZOOM – opsætning, invitation til møder og funktioner under zoom-møder

Alternativ Danmark

www.kræftportalen.dk
Her er samlet de forhandlere, produkter og services, der findes og tilbydes på det danske marked.

www.lysglimt-gilleleje.dk
– et pragtfuldt rekonvalescenthjem, som Tidslerne også anvender til selvhjælpskurser. Her tilbydes i sommerhalvåret ophold af 11 dages varighed.

SOLVIT behandler problemer på tværs af grænserne, som skyldes, at en offentlig myndighed i et andet EU-land ikke anvender lovgivningen om det indre marked rigtigt. SOLVIT er gratis at benytte. Brug SOLVIT hvis du ikke mener du får de grænseoverskridende sundhedsydelser du har krav på.

Gratis e-bog “Kræfter til Kræft” af Carsten Sommerskov.

www.levlykkeligt.dk
Spændende portal med artikler, blogs, arrangementer indenfor coaching, udvikling, spiritualitet.

www.legatbogen.dk
Legatbogen er et gratis register over alle fonde og legater i Danmark.

http://fondenaandvaekstbevidsthed.dk/
Fondens formål er at støtte projekter og initiativer der fremmer ånd, vækst og bevidsthed. Fonden har ikke noget politisk eller religiøst tilhørsforhold; den kan frit vælge at støtte enhver plan eller ide der er i overensstemmelse med formålet.

http://www.sundhedsraadet.dk/
SundhedsRådet er en paraplyorganisation for komplementær/alternativ behandling og uddannelse med fokus på tværfagligt samarbejde, etik, viden og forskning.
SundhedsRådet arbejder på at forbedre vilkårene og påvirke udviklingen af komplementær og alternativ medicin i Danmark, og ønsker at skabe gode forbindelser til ligesindede organisationer, kolleger og venner i Europa og resten af verden.

www.vitamincfoundation.org
Denne amerikanske organisation Vitamin C Foundation giver et væld af opysninger om og brug af C-vitamin.

www.susanlovemd.com
En usædvanlig inspirerende og grundig hjemmeside om brystkræft. På denne side kan man også følge med i de nyeste resultater inden for forskning og behandling af brystkræft.

www.sundhedsguiden.dk
Adresser på behandlere, opysninger om behandlingsformer og artikler om alternativ behandling.

www.nlm.nih.gov
Medline, der er USAs nationale bibliotek for medicin. Mange artikler om forskning.

www.netpatient.dk
Information om bl.a: Sygdomme, Medicin, Undersøgelser, Sundhedsoversigt, Ventelister,Patientforeninger, Patientforsikring, Rejseforsikring, Rejsevaccination

www.netdoktor.dk
Netdoktoren, hvor der er opysninger om sundhed og sygdom, nyheder indenfor sundhedssektoren, naturlægemidler, vitaminer, ventelister og meget mere.

www.medscape.com
Stor amerikansk medicinsk artikeldatabase.

www.mayday-info.dk
MayDay er en borgerrettighedsbevægelse, som bl.a. arbejder for at sikre adgang til effektiv sygdomsbekæmpelse og helbredelse, og at forhindre lovmæssig umyndiggørelse til skade for vores sundhed. Foreningens hjemmeside indeholder over 200 emner fordelt på følgende temaer: Cancer, Codex Alimentarius, Ernæring, Forskning, Gensplejsning, Kosttilskud, Miljøgifte, Sundhedspolitik, Økologi og Aktuelt stof.

www.lk-online.dk
Dette er Lægemiddelkataloget, som indeholder den information om medicin, som er tilgængelig for læger og apoteker.

www.familieadvokaten.dk
Denne adresse er overskuelig og meget brugervenlig.Her finder man en lang række nyttige emner vedrørende hverdagens juridiske spørgsmål. Desuden kan man på disse sider læse en række forskellige love. Men adressens bedste service må være den juridiske brevkasse. Via e-mail kan man gratis stille spørgsmål til en med juridisk kendskab. Svaret sendes i form af en e-mail hjem ganske hurtigt. Man kan desuden søge på stikord i emner og brevkasse, da de forskellige spørgsmål og svar er tilgængelige for besøgende. Spørgeren og spørgsmålene er anonymiseret.

www.dagensmedicin.dk
Dagens Medicin er et nyhedsmagasin med dybdeborende stof indenfor sundhedsområdet.

www.cancerdecisions.com
En omfattende hjemmeside af Ph.D Ralph Moss, USA, hvor der er mange oplysninger at hente under overskrifter som: Tips om kræftbehandling, Succeshistorier, Hvordan vælger man kræftbehandling. Hjemmesiden giver mange råd, og der er listet en del spørgsmål, som man kan tage udgangspunkt i for at finde sin egen vej.

www.alternativemedicine.com
Stor database for alternativ medicin m.m.

www.alternativ-behandling.dk
Dette er Sammenslutningen af Alternative Behandlere i Danmark (SAB) med ca. 300 aktive og selvstændige seriøse behandlere. SAB er desuden representeret med en plads i Sundhedsrådet, samt i Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling (VIFAB).

www.aku-net.dk
På denne hjemmeside kan du finde den nærmeste akupunktør og klikke dig ind på dennes personlige hjemmeside, blive orienteret om akupunkturens historie, få oplysninger om Praktiserende Akupunktørers uddannelse, se hvilke behandlingsmetoder medlemmerne udfører, sende meddelelser til foreningen og meget mere.

www.madforlivet.dk
Her kan du søge på mange hundrede ord og finde informationer om kost, mineraler og meget mere. Du kan også tilmelde dig Anette Harbech Olesens meget informative nyhedsbrev.

www.icak.dk
Informations center for alternativ kræftbehandling. Her finder du mange nyttige informationer.

www.dansketerapeuter.dk
Danske Terapeuter er Danmarks største brancheforening for alternative behandlere, og du kan her finde behandlere, herunder akupunktører, kranio-sakral terapeuter, massører og zoneterapeuter.

http://www.naturlighormonterapi.dk/index.htm
Få styr på hormonbalancen
Forskningen viser, at en lang række sygdomme har at gøre med ubalance i hormonerne. Leder du efter en behandler, der kan udpege disse ubalancer og give dig en forståelse for, hvordan du kan genoprette balancen og slippe af med lidelser, som du måske har kæmpet med i årevis uden at finde effektiv hjælp – så vælg en behandler, der er uddannet i NHT Naturlig Hormonterapi®.

Læger uden sponsor

Medicinsk Cannabisforening Danmark

Kræfthelbredelse med alternativ behandling

www.forebygkræft.dk

www.videnomcannabis.dk

www.helseurt.dk

www.livogkraeft.rm.dk

Forskellige facebookgrupper

Tarm- og analcancer
Patientforeningen Lungekræft
Repurposed drugs
Støttegruppe for kræftramte med livmoderhalskræft