Af Anette Harbech Olesen, forfatter og aktuel med bøgerne Kolesterolkogebogen og Den glutenfri kogebog.
Blogger om mad og sundhed på www.madforlivet.dk

Er appetitten og vægten lav, så kan næringsberigede drikke være en stor hjælp. Desværre er mange nærings- og proteindrikke fyldt med sukker, tilsætningsstoffer og andre stoffer, som vi helst vil undgå. Derfor blev jeg også glad, da jeg så, at det norske firma Smartfish nu producerer næringsdrikke af virkelig høj kvalitet, tilsat de vigtige omega-3-fedtsyrer fra en god fiskeolie. Sukkerindholdet er lavt, næringsindholdet i top.

Smartfish er en dedikeret virksomhed, der brænder for at lave et godt produkt, og de har udført en række videnskabelige studier med deres næringsdrikke. De indleder netop i disse dage et nyt studie på Københavns Universitet med Smartfish næringsdrikke til patienter med coloncancer. Studierne kan læses på deres hjemmeside. Jeg har anbefalet produkterne til to bekendte med kræft, og de er begge meget begejstrede. Indtag af næringsdrikkene har betydet meget for dem i perioder med kvalme og madlede, og de har følt mere energi og mindsket vægttab.
Du kan læse mere om Smartfish næringsdrikke og købe dem via deres hjemmeside smartfish.no