Af Lise-Lotte Langholm, lll175@hotmail.com

Brystkræft med høj effekt af Cannabis og TurkeyTail svampe

Jeg blev opereret for brystkræft (HR2 positiv) 2 gange i foråret 2015 og fik fjernet 14 lymfeknuder, hvor der var cancer i 13. Der blev efterfølgende foretaget kontrol et par gange, som ikke viste tegn på spredning, så jeg takkede nej tak til opfølgende kemo- og strålebehandling.

Jeg har siden mine unge år været ”medicin modstander”. Selv om det ikke har handlet om cancer, har jeg den opfattelse, at medicinen ofte bliver som et hamsterhjul at rende rundt i.

Jeg har altid haft mange bylder og da jeg i 2018 fik flere ”bylder” på mit bryst, giver lægerne mig 2 gange antibiotika uden effekt og konstaterer derefter, at det er tegn på kræftspredning – så alvorligt at jeg blev sendt ud af døren med beskeden: ”Det der overlever du ikke, men nu henviser vi dig til onkologerne, så må vi se om de kan gøre noget ved det”.

Jeg var alene til lægesamtalen, dog med min bror i telefonen og beskeden kom som en ”eksplosion”. At skulle fortælle det til mine børn, var i sig selv umådelig vanskeligt. Siden 2018 har jeg fået antihormoner. I ca. 1½ år fik jeg kemo, som holder knuderne uforandret – hverken bedre eller værre. Derfor holder jeg pause med kemobehandlinger i 1½ år til sommeren 2021. Kemobehandlingen var på pause igen i januar – februar 2022, fordi jeg havde kemo-lede og blev nødt til at holde en pause. På grund af tumorvækst starter jeg strålebehandling i august 2022, som mindsker tumor fra ca. 7 til 4 cm, men samtidig får jeg spredning til brystben og øverste ribben. Kemobehandlingen fortsætter i 2022, men de udvendige brystknuder bliver samtidig værre.

Igennem alle årene har lægerne mindet mig om, at jeg har cancer med spredning, som ikke kan fjernes ved operation. Kemo er noget jeg altid skal have som ”Livsforlængende medicin”.

Ekstra kosttilskud: Hvorfor skulle det ikke virke? – Det skader i hvert fald ikke. Jeg har taget mange kosttilskud under mine kemobehandlinger for at styrke de raske celler. Lægen skubbede mine kosttilskud til side og sagde, at jeg ikke måtte tage noget af det. Jeg fortsatte dog og har suppleret med CBD olie 83% flere gange dagligt igennem 1 1/2 år. Lægerne har ofte udtalt: ”Det er gået godt længe og der skulle være en ny kemo på vej, men den bliver nok først frigivet om 1 måske 2 år – så må vi se, om du kan nå at få den”.

Jeg forsøger at fortrænge lægernes gentagne negative udtalelser som Voodoo på højt plan. De dårlige energier skal ikke have lov at slå rod i mine celler. Disse negative kommentarer er slet ikke befordrende på håbet. Lidt optimisme kunne give større tryghed og ville være mindre stressende.

Men hvor har jeg været heldig, at jeg har haft styrken til at vælge, hvad jeg har gjort.

De seneste 2 år er mine mange væskende åbne sår/knuder blevet forværret og jeg fik beskeden: ”Det ser ikke godt ud”. Disse udvendige spredningsknopper er lige så alvorlige, som de indvendige”.

Cannabis overrasker mig

Alle vil vide – men alle skal tie
I marts 2023 starter jeg på cannabis og senere supplerer jeg med TurkeyTail svampe sammen med kemobehandlingen. Det er fantastisk, hvad disse alternativer har forbedret mit velbefindende. Jeg har det i dag så meget bedre og allerbedst er, at de åbne sår har lukket sig for første gang.

Jeg ønsker ikke at gå imod systemet, som har ekspertisen. MEN disse kemobehandlinger nedslider kroppen på sigt.

Jeg synes, at det er bekymrende, at vores sundhedsvæsen forsøger at forhindre patienterne i at bruge alternativer uden viden herom.

Jeg ville ønske, at vores sundhedsvæsen ville være mere lydhør overfor patienternes ønsker og valg, samt samarbejde i stedet for at modarbejde de tiltag, som vi patienter oplever gavner os.

VIGTIGT: At gøre noget, man har det godt med

Jeg har nu indtaget cannabis i fjorten uger sammen med kemobehandling. Det tog ca. en uge at finde frem til den dosis, min krop sagde ja tak til. Og her er mine oplevelser af forbedringer, som allerede forandrede sig fra starten af indtagelsen af cannabis.

▪ Jeg kan tage brusebad uden rystende ben
▪ Jeg kan gå ture uden at anstrenge mig
▪ Jeg har ingen smerter i hofte, øverste ribben eller brystpartiet
▪ Jeg holder min vægt
▪ Jeg har bedre hukommelse
▪ Jeg falder ikke i søvn ved bordet
▪ Jeg har ingen synkebesvær
▪ Min fod hænger ikke mere
▪ Jeg er i kontakt/kan mærke min krop igen og blødningen fra brystknuderne er stoppet

Efter jeg startede på cannabis er mine scanninger forbedret. Mine udvendige kræftknuder bløder ikke mere og er synligt meget forbedret.
Hvis du ønsker at se før/nu foto af knuderne, kan disse rekvireres ved at skrive til redaktion@tidslerne.dk, som sammen med www.cannabisnordjylland.dk har tilladelse til at dele disse foto.

Kemobehandling samt 83% CBD-olie (cannabis) og højkoncentreret TurkeyTail svampe fra www.cannabisnordjylland.dk har givet mig en synlig og en mærkbar vidunderlig forandring. Min krop fungerer på alle måder meget bedre. Jeg er desværre ikke tilknyttet noget forskningsprojekt, men ville ønske at effekten på min kræft og velbefindende ville være en øjenåbner og af interesse for sundhedsvæsenet.