Af Dorthe Helbrink, dorthehelbrink@gmail.com

Beviseligt effektiv mod kræft og uden bivirkninger

Dette er en beretning om mine oplevelser gennem et år med Protocel. Protocel er en kemisk væske, som får kræftceller til at gå i opløsning. Der er ingen bivirkninger ved det.
Den er fremstillet af en amerikansk kemiker ved navn Jim Sheridan i 1939.

Ganske tilfældigt?
En dag løb jeg tilfældigt ind i Hanne på IOM-klinikken i Søborg, hvor vi begge var til IV C-vitamin behandling. Hanne havde tidligere været kursist på mit kursus, og da vi mødtes på klinikken, fik vi endelig lavet en aftale om at mødes hos mig i Kalundborg for at komme i gang med noget energiarbejde. Det var et fantastisk hyggeligt møde. Men i denne forbindelse var det også et fantastisk vigtigt møde, fordi jeg hørte om Protocel, som Hanne var startet på.
Hanne fortalte mig kort om det, og for mig var det bare ud over stepperne. Jeg havde oplevet lidt tiltagende bekymring omkring lymfekirtler i halsen og spredning. Bare en fornemmelse, bekymring og nedsat energi.
Da jeg ikke er behandlet konventionelt for min brystkræft, og heller ikke er fulgt op med skanninger, kan man sige, at jeg ikke har en mulighed for at vide, hvordan det egentlig ser ud.
Men jeg investerede i 2018 i en Corpus-scanner, som måler på kroppens biomagnetiske felt og giver et billede af hele kroppens funktion. Organer, vitaminer, mineraler, meridianer, pesticider. Alt.
Protocel virker som en meget kraftig antioxidant. Hvilket betyder, at man ikke må indtage andre kraftige antioxidanter, som kan gribe ind i Protocels arbejde. Det vil sige ingen c-vitaminer, selen, Q10, E-vitamin. Vi prøver stadig at blive klogere på mekanismerne.
I bogen ”Outsmart your Cancer” er der en udførlig liste samt en gennemgang af historien om Protocel og andre alternative ikke giftige behandlinger.
Det var dejligt at skære ned på nogle af kosttilskuddene. I løbet af en til to måneder oplevede jeg en bedring i energiniveau og mindre hævelse i lymfekirtlerne i halsen.
Jeg har helt klart fået det bedre initialt, og det er mit indtryk, at det holder kræftcellerne i skak.
Det er som sagt ikke lykkedes mig at få et samarbejde med hospitalet omkring skanninger.
Så jeg har min egen corpus scanner, som efter starten på Protocel, har vist fortløbende bedre og bedre værdier, og har bekræftet min følelse af, at jeg har det godt. Så der er god grund til at fortsætte både med det og alt det andet, der helt sikkert fremmer overlevelse.

Hvorfor ved vi ikke, at der findes en effektiv ugiftig behandling mod kræft og andre kroniske lidelser?
Det er en fæl historie om magtmisbrug, egeninteresser og korruption.
I 1953 bliver de videnskabelige kliniske forskningsforsøg stoppet af The American Cancer Society med meget dårlige argumenter om, at det ikke fremgår, at Entelev er ejet af Sheridan.
Der bliver fra Sheridans side gjort alt for at få de kliniske tests genoptaget for at få en officiel godkendelse. Til trods for flere tests, der beviser at produktet er fuldstændigt ugiftigt, bliver disse tests ikke accepteret – der bliver hver gang stukket en kæp i hjulet af de amerikanske myndigheder, i dette tilfælde af FDA, The American Food and Drug Administration.
Først i 1999 får familien Sheridan lov til at fremstille formlen til offentligheden. Men nu kun fordi det udelukkende lanceres som kosttilskud (ikke længere til kræftbekæmpelse), og fordi produktet omdøbes til Protocel og dermed bliver ukendeligt i forhold til Entelev (produktets oprindelige navn). Hele historien er lang, men kan læses i ”Outsmart your Cancer” kapitel 11.

Fremtidsvisioner for Protocel i Danmark
Viden er magt. Det er bevist, at Protocel er effektiv mod kræft.
Vi er på nuværende tidspunkt i hvert fald 3 brugere af Protocel i Vestsjælland. Der kommer helt sikkert flere. Det kan bruges af alle. Det er ikke særligt dyrt i forhold til, hvad det ellers koster at holde sig selv i live som kræftramt. 1.200 kr. pr. måned. Det kan købes i Sverige over nettet.
Hanne og jeg har talt om at lave en arbejdsgruppe under Tidslerne med tilhørende Facebookgruppe. Det kunne være spændende med flere erfaringer fra det stigende antal brugere.

Protocel
– et ikke-giftigt alternativ til kemo?

Hannes historie med Protocel:
For ca. 1 år siden fik jeg efter en PET-scanning konstateret metastaser i lunge, lymfe og knogler – stadie 4 kræft! Jeg havde et år tidligere fået fjernet højre bryst og samtlige lymfekirtler i armhulen pga. hormonfølsom, HER2 brystkræft. Efter operationen viste en CT-skanning, at der ikke var mere kræft i kroppen, og jeg sagde pænt nej tak til yderligere konventionel behandling. I stedet forsøgte jeg mig med alverdens alternative tilgange – bl.a. fik jeg rigtig mange behandlinger med IV C-vitamin, og havde derfor min gang på IOM-klinikken i Søborg.
Denne dag i januar 2021, hvor min verden lige var væltet, var min mand Ulrik taget med. Mens jeg ventede på at få opsat drop, faldt Ulrik i snak med en patient, som begejstret fortalte, hvordan hans kone på fabelagtig vis var kommet sig, efter at hun 3 år tidligere var blevet opereret for bugspytkirtelkræft. Hun ville efter operationen ikke have kemo og var i sin jagt på alternative behandlinger blandt andet stødt på Protocel, som hun havde haft fantastiske resultater med – tillige med andre tiltag. Her 3 år efter havde hun det fint – helt uden kemobehandling. Jeg blev selvfølgelig voldsomt interesseret i, hvad Protocel var, og kastede mig over al den litteratur, jeg kunne fremskaffe. Jeg kontaktede forhandleren i Sverige og fik yderligere svar på mine mange spørgsmål.
Der var tilsyneladende rigtig mange gode succeshistorier med Protocel, men hvis man vil opnå en permanent og effektiv virkning er der en del tilskud og behandlinger, man skal holde sig fra – bl.a. virker Protocel ikke sammen med kemo (bortset fra et par ganske få kemo-varianter) og heller ikke sammen med antihormonbehandling og IV C-vitamin (som jeg jo i øvrigt ikke selv havde haft nogen positiv effekt af). Så lægernes behandlingstilbud og Protocel kunne tilsyneladende ikke kombineres.
Det store spørgsmål for mig var nu: Skulle jeg fortsat sige nej tak til lægernes behandlingstilbud (kemo, hormonbehandling og antistofbehandling), eller skulle jeg gå den ikke-giftige vej og have tillid til, at Protocel kunne redde mig? Jeg valgte at følge mit hjerte – Protocel.
Heldigvis har jeg været så privilegeret, at jeg har en rigtig sød og imødekommende onkolog, som accepterer min indstilling og er parat til at tilbyde mig den hjælp, jeg gerne vil have. Så jeg fik den aftale, at jeg kunne få en ny PET-scanning efter 3 måneder og i mellemtiden gå min egen vej (som hun i øvrigt ikke var interesseret i at høre om…).
Den første scanning efter tre måneder viste nærmest status quo i forhold til forrige scanning. En enkelt lille metastase var kommet til, men til gengæld var det ramte område på lungen aftagende og lyste ikke længere op på billederne. WAUW – onkologen var begejstret og sagde, at hun syntes, at jeg skulle fortsætte med det, jeg gjorde (skønt hun stadig ikke var interesseret i at høre, hvad det var jeg gjorde…). Hun havde absolut forventet, at kræften havde bredt sig (HER2 brystkræft breder sig som regel hurtigt). Selv var jeg nok en smule utålmodig, men havde dog læst mig til, at Protocel ofte ikke virker så hurtigt som kemo, men til gengæld slår den alle kræftcellerne ihjel – også stamcellerne, der jo ofte overlever kemobehandlingen og derfor kan vende frygteligt tilbage senere. Som en ekstra gevinst havde jeg i hele perioden ikke haft nogen bivirkninger, men masser af energi og mine tal (hormontal, blodprøver og corpus-skanninger hos Dorthe) var blevet stadig bedre, og jeg var også begyndt at tage på i vægt.
Jeg kørte på med Protocel i yderligere tre måneder og fik så en ny PET-scanning. Denne gang var et par metastaser forsvundet, ingen nye var kommet til og infiltratet på lungen lyste stadig ikke op.
Onkologen var stadig begejstret. Hun gik endda så vidt, at hun sagde, at jeg ikke kunne have forventet bedre resultat, hvis jeg havde taget imod lægernes behandling. Så hun opfordrede mig igen til at fortsætte med, hvad jeg gjorde, og jeg fik en ny tid til PET-scanning. Denne gang efter 6 måneder.
Resultatet af næste scanning kender jeg ikke endnu – det er først i februar. Så det bliver spændende at se, hvad den viser. Jeg har fortsat god energi, men efterhånden som tiden nærmer sig, melder der sig som altid en angst og tvivl (alle kræftpatienters lod) – har det mon haft en effekt?
Jeg kan ud fra mine hidtidige erfaringer kun sige, at JEG tror på Protocel. Det glæder mig så meget, at der findes ikke-giftige behandlingsalternativer. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg HELT TILFÆLDIGT den dag i januar 2021 løb ind i Protocel, og jeg synes absolut, at viden om dette produkt bør udbredes. Og selvom 10 måneders behandling med IV C-vitamin ikke formåede at bremse kræften hos mig, er jeg alligevel taknemmelig for, at jeg var på IOM-klinikken den dag og på tilfældig vis fik kendskab til Protocel, ligesom jeg også er yderst taknemmelig for, at jeg et par uger tidligere samme sted løb ind i Dorthe, som siden har været min gode samarbejdspartner og støtte – også i forbindelse med brugen af Protocel.
Man skal lige sætte sig lidt ind i, hvordan man skal bruge Protocel, og hvad det kan kombineres med, men det vænner man sig hurtigt til. Og hvis man som jeg, kan være så heldig, at man samtidig kan blive fulgt med scanninger, kan det jo ikke gå helt galt.

Litteratur:
Outsmart Your Cancer” Third edition, af Tanya Harter Pierce.