Søndag morgen den 27. maj 2018 sidder jeg i toget på min rejse mod forandring. Otte timer ned igennem det smukke danske landskab og det halve Tyskland med de skiftende landskaber for at ende i Bad Emstal, en forstad til Kassel, hvor to ugers ophold på ARCADIA Praxisklinik skal bringe forandring i min livssituation.

De otte timer giver rigtig god anledning til refleksion om mit forestående ophold. Hvordan vil behandlingerne foregå? Hvordan vil min krop reagere? Hvad vil resultaterne vise fra alle de tests, jeg skal igennem? Og ikke mindst at have samtalen med dr.med. Henning Saupe og den livsblodanalyse med et mørkt feltmikroskopi, han vil foretage af mit blod. Hvad vil den vise? De mange spørgsmål og store forventninger, jeg sidder med til mit ophold, skal nu indfries, for NU er mange ugers uvished – om jeg ville få denne mulighed for at komme til ARCADIA – blevet til virkelighed ved mange kærlige sjæles hjælp.

”Dette ophold fortjener jeg”

For første gang nogensinde kommer tanken til mig: ”Dette ophold fortjener jeg”. Min udfordring er kommet af en grund, og nu er jeg på vej mod den forandring, der skal til, for at sige farvel til de ”ubudne gæster”, der bor i min krop. Og mine forventninger til behandlingerne er stor.

Brystkræft for tredje gang

I november 2017 blev jeg for tredje gang diagnosticeret med brystkræft i venstre side. Jeg gik efter operation af den ene tumor, som blev fundet, men onkologens tilbud var medicinsk behandling. Dette tilbud afslog jeg, da jeg ikke vil udsætte min krop for denne voldsomme behandling, som ikke er helbredende, kun livsforlængende, samt ødelæggende for immunforsvar med mere. Det skulle blive seks strabadserende måneder for at få overbevist onkolog og brystkirurg om operation, og i mellemtiden blev der fundet yderligere to tumorer. Den sidste operation blev foretaget den 19. april 2018. Og da jeg har taget min livssituation i egne hænder, var mit mål at komme på ARCADIA Praxisklinik, hvor dr. Henning Saupe griber kræft an ud fra et holistisk syn og med komplementær medicin i kombination med individuelt skræddersyede komponenter fra moderne evidensbaseret onkologi.

ARCADIA Praxisklinik

– er et gudsbenådet sted, hvor sammensætningen af dr. Saupes revolutionerende behandlinger bliver udført af et personale med passion for deres arbejde, som i en vis grad gav mig omsorg, nærvær og kærlighed, som var jeg den eneste patient.

Behandlingsprogrammet, som med tysk grundighed var skemalagt fra dag et, og med opfølgning af dr. Saupes tilstedeværelse ved behandlingerne, så alle spørgsmål blev afdækket, gav stor tryghed.
Min første dag blev indledt med blodprøve: blodkemi, celleantal, tumormarkører, sporstoffer, følsomme Her får jeg oxygenbehandling. tests, afføringsanalyse:

 • Stresstest (EKG og hjertefrekvensvariabilitet-HRV).
 • Medicinsk undersøgelse, termografi og lungefunktion.
 • Livsblodanalyse med Dark Field mikroskop baseret på testfinding, som giver indikation til et planlagt individualiseret terapiforløb ved første konsultation med Dr. Saupe, og som inkluderer infusionsbehandlinger (i.v.-injektioner med specielle midler), hvor der indgår en eller to af følgende stoffer: high potential C-vitamin, artesunat (kinesisk urt som er en ”cancerkiller”), Gurkemeje, DCA, amygdalin (B17), natriumbikarbonat, glutathion, sporelementer.

Herefter fulgte dagligt:

 • Homøopatiske remedier, mistelten- eller thomolecular-behandling med oralt tilskud samt daglig detox.
 • Hypertermibehandlinger i fire dage om ugen med lokal radiobølge samt en gang om ugen helkropshypertermi.
 • Photo Dynamic Therapy (laserterapi) to gange om ugen.
 • Pulserende elektromagnetisk feltterapi dagligt. Oxygenbehandlinger: iltindånding, blodoxonbehandling eller i.v. oxygen.
 • Klassisk massage, lymfedrænet massage, klangmassage.
 • Reiki healing.

Opholdet omfattede desuden:

 • Fuld forplejning.
 • Eget værelse, samt
 • En afsluttende konsultation med dr. Saupe.

ARCADIA Praxisklinik ligger omgivet af en meget smuk park, den etiske stil i huset, vitaliserende sund kost, samværet med de andre patienter fra hele verden, dr. Saupes forelæsninger med inspirerende emner har på alle plan været en livsgivende og magisk oplevelse for mig.
Opholdet har givet meget læring i den forandring, jeg kan gøre, for at min cancer ikke kommer igen. Dr. Saupe giver i nedenstående link 12 anvisninger til, hvordan et liv kan leves uden cancer.
I dette videolink https://www.arcadia-praxisklinik. de/en/video.html finder du ”DET KRÆFTFREMKALDENDE FELT – OG HVAD MAN SKAL GØRE FOR AT ÆNDRE DET”.
Jeg er efter to uger hjemvendt med en krop, som er gennemtestet, behandlet med ”high potiential” vitaliserende mediciner, som har gjort, at alle cancerceller ikke har fået en eneste chance for at overleve. Min oplevelse står i skærende kontrast til de tilbud, som det danske sundhedsvæsen kan tilbyde indenfor cancer.
ARCADIA Praxisklinik er stedet, hvor alle parametre for helbredelse og vitalisering er samlet for en syg krop.

Kontakt:
En uges ophold på Arcadia koster ca. kr. 52.000.
info@arcadia-praxis.de
Tlf.: +49 5624-923 7918
www.arcadia-praxisklinik.de

Af Charlotte Jacobsen, krija@mail.tele.dk
Bragt i Tidslerne 2018-2