Tapas Akupressur Teknik

Det er en forholdsvis ny teknik, som den amerikanske akupunktør Tapas Fleming har udviklet. En energipsykologisk teknik. Det er en genvej til udvikling og heling på alle områder af dit liv. Til at få ro og blive glad for tilværelsen. Du behøver ikke kende detaljer- ne, tingene heler i positionen.

Tapas har kombineret forholdsvis enkle terapeutiske metoder, som hun vidste, virkede hver for sig. Behandlingsmetoden er en akupressurteknik kombineret med vestlig psykologi og dit unikke væsen. I søværnet benytter de for eksempel et tryk ved næseryggen imod hovedpine, og de buddhistiske munke i Shanghai lægger en flad hånd på baghovedet, hvor hjernens visionscenter er, for at få ro i sindet.

Disse 3 ingredienser sammensatte hun, og derved blev TAT en ny terapiform, der er helt unik. Det er en meget nænsom, hurtig og samtidig effektiv metode til behandling af et utal af problemområder. Vores velbefindende hænger sammen med både psykologi og energi. TAT kan give øjeblikkelig ro i sindet og mental og fysisk stress og uro lindres.

TAT kan benyttes af alle – uanset om de har skrøbelige knogler eller andre skavanker, idet der hverken bliver rykket på kroppen, eller hårde tryk på specifikke punkter. En session giver ro og øger selvforståelsen. Det lyder måske lidt spirituøst, men livet handler om at have det godt – især med sig selv. Immunforsvaret skal opretholdes for at undgå sygdomme. Har man en sygdom, hjælper det at tænke positivt, og TAT giver glæde, håb og ro i sjælen, så TAT er et fantastisk redskab til behandling af negative oplevelser, tanker og følelser.

Ifølge www.tatlife.com har vi 11 terapeuter i Danmark, der praktiserer TAT. Birthe Lynge i Holstebro afholder TAT workshops, hvor hun underviser i TAT til eget brug, samt opretter hold til gruppesessioner. Gruppesessioner kan være med en overskrift som for eksempel stress. Grupper opstartes efter behov og efterspørgsel. Kontaktinformationer på www.birthelynge.dk

Bragt i Tidslerne 1-2019