Af Rasmus Jensen

Rasmus Jensen
er Uddannet fra “the Regression Academy” i Dorset, England der forestår en international og europæisk godkendt uddannelse inden for regressionsterapi. Han er medlem af SRTA “Spiritual Regression Therapy Association” Rasmus Jensen har gennem en årrække fulgt adskillige kurser inden for ernæring og udrensning og arbejdersom holistisk healer i Danmark.
Hans forfatterskab omfatter ”Sandheden om holistisk healing” som er et resultat af mange års succesfuldt arbejde med behandling af mennesker.

Cancer er det næste niveau i et helbredsproblem, som startede med allergi og stress, der ikke blev behandlet tilstrækkeligt. Jo længere vi bliver ved med at være stressede på et bestemt sted i kroppen, desto mere udvikler vi sygdom i vores krop.

Den moderne vej med bare at tage en smertestillende pille og prøve at glemme problemet virker ikke og får kun problemet til at manifestere sig endnu dybere.

Cancer er en ’sind og sjæl-sygdom’, som ikke kan blive helbredt ordentligt ved kun at fokusere på kroppen. Cancersymptomerne er i kroppen, men betyder ikke, at de er roden til cancer. Fordøjelsessystemet og herunder syre/base konceptet holder på de vigtigste kropsblokeringer, som bør ses på ved cancer, derefter kosten, tankegangen og kropsøvelser. Vi ved alle, at cancer kan føre til døden, så bare det skaber angst.
Regressionsterapi kan bruges til at fjerne disse blokeringer og følelser.

Cancer er en mulighed for at lære mere om dig selv og dit sande jeg. Det hjælper dig til at forstå, at der er en dybere mening med tingene og at intet skeruden grund. Generelt er cancer stress i kroppen, som er nødt til at blive arbejdet med på alle tre områder: krop, sind og sjæl.

Så nøglen er at fokusere på livet og agere efter dette.

Kroppen er designet til at helbrede sig selv. Blokeringerne i vores underbevidsthed kan ikke ses med det menneskelige øje og er derfor meget besværlige for mange. Vi er længe blevet undervist i og har fået fortalt, at alt skal være videnskabeligt bevist, men når det handler om cancer, er dette ikke rigtig muligt, da helbredelsen er forbundet med vores sind og ikke direkte i kroppen.

Jeg er sikker på, at der er måder at helbrede alting på ude i naturen, men for mig kommer den sande helbredelse indefra. Så hvis man fjerner energiblokeringerne og arbejder på at få energien til at flyde rigtigt i og omkring kroppen, kan de fleste sygdomme helbredes! Vi er nødt til at være klar til at leve mere i harmoni med os selv.