RIGVIR-behandling i Letland

Jeg er kvinde og fik i en alder af 70 år konstateret modermærkekræft (malignt melanom) i mit lår i foråret 2015. Derefter gennemgik jeg en operation med en dybere fjernelse af modermærket. Samtidig fik jeg fjernet en lymfeknude i lysken. Da der også var cancer i denne, tilbød hospitalet at fjerne flere lymfeknuder. Det sagde jeg dog nej tak til. Der har heller ikke senere været cancer i disse lymfeknuder. Desværre viste der sig i foråret 2016 en metastase i en lymfeknude i bughulen.

Min diagnose førte mig til søgning på internettet, og her stødte jeg via hjemmesiden ”The Truth About Cancer” på RIGVIR-behandlingen, som blev rosende omtalt, og jeg tog kontakt.

Mødet med RIGVIR på klinikken i Jurmala

I august 2016 startede jeg min behandling på Global Virotherapy Cancer Clinic (GVCC) i Jurmala, en lille by vest for Riga. Klinikken er smukt beliggende og har moderne faciliteter. Der er en dejlig energi i huset, og hele personalet er både kompetente, søde og venlige. Man bor på klinikken og må gerne have en rejsefælle med, som bor på samme værelse, men naturligvis betaler for kosten.

Jeg ankom en søndag. Behandlinger finder sted fra mandag til og med fredag, og jeg kunne rejse hjem om lørdagen. Jeg fik straks ved ankomsten til klinikken udleveret en plan for ugen, som omfattede både behandlinger og konsultation med forskellige terapeuter og behandlere. Behandlingerne i løbet af ugen består af tre RIGVIR-injektioner, og lægerne tager blodprøver.

Jeg fik papirer og skemaer med hjem, med oplysninger om de blodprøver, som RIGVIR-lægerne ønskede taget i Danmark på bestemte datoer. Ligeledes fik jeg oplyst, på hvilke datoer injektionerne skulle foretages, samt beskrivelse af, hvor på kroppen de skulle sættes. En person fra det såkaldte ”Medservice” kom til klinikken for at udlevere medicinen (ampuller) til mig. Disse ampuller tager jeg med hjem for de næste 12 uger. Efter dette første besøg er det muligt at aftale at få medicinen sendt direkte til sin dør, og det fungerer fint. Selv foretrækker jeg at tage til Letland hver 12. uge til opfølgning i stedet for at få medicinen tilsendt og dermed beholde den gode kontakt til lægerne og få besvaret spørgsmål. Det kan dog også ske per e-mail eller lignende.

Samarbejdet med egen læge i Danmark

En RIGVIR-behandling sker i samarbejde med sin egen læge i Danmark. Jeg informerede i god tid min læge og gav ham oplysninger om RIGVIR. Blandt andet skal lægen vide, at der skal tages blodprøver cirka en gang om måneden. Jeg havde også brug for hjælp til injektioner med RIGVIR. I mit tilfælde sker det en gang om ugen. Min læge indvilligede i at samarbejde med mig om RIGVIR-behandlingen. De danske praktiserende læger ved naturligvis, hvor de får oplysninger om for eksempel RIGVIR verificeret. I lægeklinikken i Danmark får jeg taget blodprøver, og en sygeplejerske giver mig injektioner med de hjembragte ampuller. Injektionerne sættes intramuskulært på steder, hvor man ikke selv kan nå. Der skiftes mellem fire injektionssteder. Blodprøveresultaterne sender jeg så til klinikken i Letland.

Som malignt melanom-patient ønskede jeg en såkaldt BRAF-test. Til denne test brugte lægerne min biopsitest. En BRAF-test fortæller, hvordan cancercellerne muterer. Således kan man se, om canceren er aggressiv eller ej. Man får derved en bedre pejling på, hvordan RIGVIR-behandlingen vil komme til at virke.

Her er jeg i dag

Desværre viste BRAF-testen, at jeg har den cancerform, der er meget aggressiv og derfor hurtigt spreder sig, og på klinikkens hjemmeside står der, at min behandling med RIGVIR er livsforlængende. Jeg får stadig injektioner med RIGVIR hver uge. Andre patienter kan ”nøjes med” en indsprøjtning over længere intervaller.
Jeg har det i dag rigtigt godt. Dog er jeg begyndt at få lidt ondt af og til. Jeg får lægeordineret cannabis, CBD og THC. Jeg er også begyndt at tage liposomalt C-vitamin (se Tidslerne 2017-1). Alle mine kosttilskud kommer fra Nani.dk. Disse kosttilskudsprodukter er af god kvalitet og optages derfor nemt i kroppen. Af og til tager jeg en vegatest hos min helsekostforhandler for lige at rette ind. Jeg har indtil nu gjort rigtig meget selv for min sygdom. På nettet, YouTube og i bogen ”Nøgler til spontan helbredelse” af Kelly A. Turner får jeg gode ideer, ligesom der er mange gode bøger at læse omkring kræft og spontan helbredelse. Min søgen har lært mig, at der kan være flere ”ting” i ens liv, som er vigtige at forandre på.

Vandet, jeg drikker, er let basisk. Det renses for visse bakterier og er meget iltholdigt med mere. Kanden til dette brug har virket upåklageligt flere gange dagligt, nu i 14 måneder (www.clean-water.dk).

Min plan er at fortsætte med RIGVIR og arbejde videre på min sundhed.

Held og lykke fra S.S. Taastrup
Forfatteren ønsker at være anonym, men er redaktionen bekendt.

RIGVIR, ”levende virus”,
er registreret i Letland (et EU-land) som medicin. Behandlingen er specielt rettet imod modermærkekræft, men RIGVIR er også virksom ved flere andre cancerformer. Behandling med RIGVIR tilbydes gratis til indbyggerne i Letland. Produktet er også registreret i Georgien og Armenien. I disse lande er medicinen også godkendt.

Hvis du påtænker at starte RIGVIR-behandlingen, kan du altid kontakte klinikken: www.virotherapyclinic.eu

Der er også informationer at hente på www.naturligmedicin.com


Du kan downloade e-bogen om RIGVIR her

Bragt i Tidslerne 2018-1