Evaluering fra 3 Tidsler i Neo behandling i efteråret 2021

Sammenfattet af Dorthe Helbrink, dorthehelbrink@gmail.com

I Tidslerne 2021/1 september bragte vi artiklen om Neo vand, og i den forbindelse fik Tidslernes Bestyrelse tilbudt 3 gange 8 behandlinger i Float Studio i henholdsvis Århus og København.
Vi lovede, at vi ville fortælle om vores erfaring med disse behandlinger.

Jytte fik behandlinger i Århus, og Jyttes oplevelse var enestående. Hun følte sig for det første meget forkælet og godt modtaget af et utroligt sødt personale. Hun fik en fordelagtig pris, da hun gerne ville fortsætte efter de tilbudte 8 behandlinger.

Da Jytte startede behandlingerne, var hun på kemopiller og havde som følge deraf voldsomme udslæt på begge fødder og kunne knapt gå. Hun havde smerter, brænden og kløe. Det blev værre og værre, og 14 dages pause fra kemo kunne ikke få det helt væk.

Hun begyndte herefter at få Neo og udslættet udeblev, indtil hun var tæt på næste pause i kemo, men det blev aldrig ret slemt. Hun beskriver det, som at 14 dages helvede udeblev. Det gentog sig i 2 perioder med kemoterapi. Herefter kom hun på Tamoxifen, som gives for at sænke østrogenniveauet i kroppen.

Hun føler sig efter behandlingerne mere levende og får mere energi til børn, børnebørn og huslige opgaver. Har et klippekort og vil meget gerne fortsætte med behandlingerne.

Christina modtog sine behandlinger i København. Hun fik i alt 14 behandlinger, hvoraf nogle var dobbelt tider. Det kan være en fordel af flere grunde, men også hvis man bor langt fra klinikken.

Hun beskriver nydelsen ved at komme ind i hyggelige lokaler med saltstenslamper, planter og meditationsmusik, samt hvor afslappet hun blev, når selve Neo behandlingen gik i gang.

Under behandlingen kan hun mærke, at hele kroppen vibrerer og bliver mere og mere afslappet. Bagefter føler hun sig tung næsten på samme måde som efter en healing behandling. Efter hver behandling følte hun sig fuld af energi, glæde og gå på mod. Hun ville meget gerne eje den ”neo-gryde”.

Dorthe var til 2 behandlinger i København. Ved den 1. behandling var der en blokering i haleben området, der løsnede sig efter ca. et minuts intens smerte. Herefter havde hun en følelse af snurren i hele kroppen efterfulgt af afslapning som efter healing. 2. gang var uden smerter, kun dejlig healing. Ville bestemt gerne have fortsat. Men 2 timers kørsel var en stressfaktor. Hun kan bestemt anbefale Neo behandling og tænker selv at bruge det af og til.