Af Tidslerne

Gengivet fra www.naturligmedicin.com © 2015

RIGVIR blev udviklet af AiniMuceniece (1924 – 2010). RIGVIR er den første levende virus, som er registreret som medicin, der hverken er gensplejset eller indeholder patogener, og som bruges af kræftlæger.

RIGVIR (Riga Virus) anvendes i Letland mod hudcancer og modermærkekræft og er også registreret i Georgien. Denne viroterapi anvendes til at bekæmpe cancer gennem kroppens egen naturlige virus. Mens cancercellerne bliver dræbt, så skader medicinen ikke sunde celler.

RIGVIR har onkotropiske og onkolytiske egenskaber dvs. evnen til at finde og dræbe cancerceller, dvs. det opsporer og inficerer cancerceller i sensitive tumorer, så cancercellerne går til grunde. I modsætning til kemoterapi, som undertrykker immunforsvaret, så er RIGVIR en stærk immunomodulator. RIGVIR bevirker, at cancerceller bliver synlige for immunsystemet, som derved kan tilintetgøre disse. Virus kan ikke spredes i kroppen, og der er stort set ingen kendte bivirkninger ved at anvende RIGVIR. Virus fra behandlingen kan ikke spredes i kroppen.

I klinisk praksis bliver RIGVIR anvendt mod cancer i tyktarmen, bugspytkirtlen, nyrerne, livmoderen, blæren, lunger, blærehalskirtlen og forskellige typer sarkomer. RIGVIR er også effektiv, hvis canceren har spredt sig via lymfeknuderne.

Studie: RIGVIR forlænger overlevelsesraten for patienter med modermærkekræft, som har fået fjernet tumoren ved operation.

Studiet omfattede 79 patienter, som alle havde fået fjernet en modermærketumor ved operation. 52 fik RIGVIR, mens 27 i observationsgruppen ikke fik RIGVIR.
Det viste sig, at overlevelsesraten var 4,39 – 6,57 højere hos de patienter, som blev behandlet med RIGVIR, i forhold til observationsgruppen. I den undersøgte periode døde fire (7,7 procent) af de patienter, som blev behandlet med RIGVIR, mens tallet var 40,7 procent hos kontrolgruppen.
Der blev ikke fundet nogen bivirkninger ved anvendelsen af RIGVIR.

RIGVIR – Praktiske oplysninger
Patienter kommer fra hele verden til International Virotherapy Center i Riga i Letland. Metoden bliver også anvendt i Georgien. Behandlingen består i, at man får regelmæssige indsprøjtninger med RIGVIR efter individuel behandling. Efter det første besøg, hvor man kommer dagligt i tre dage (man er normalt ikke indlagt), kan man fortsætte behandlingen hjemme, idet man kan få en læge/behandler til at foretage indsprøjtningerne. Maksimum er 14 indsprøjtninger i de første tre måneder. Herefter går der længere og længere tid mellem behandlingerne, som kan strække sig over en periode på tre år. Efter tre måneder vil man typisk skulle have en injektion af RIGVIR om måneden det første år og kun hver tredje måned i tredje år.

Prisen for behandling i de indledende tre dage er 2100 euro. I løbet af disse tre dage afgør lægerne, hvor intensivt behandlingen bør være og sammensætter en individuel plan. Man får taget blodprøver og foretaget diverse tests. Man får også sine første RIGVIR-injektioner. Centret booker også et hotel for patienten og sørger for transport til og fra lufthavnen.

RIGVIR medicin og hotelophold er ikke inkluderet i de 2100 euro. En indsprøjtning koster omkring 350 euro plus
forsendelse. Man kan få nærmere oplysninger om pris og transport af RIGVIR ved at skrive til info@medserviceagency.eu eller ringe til centret på +371 67 229 551.

NB: The Truthabout Cancer – A global Quest Episode 2 fortæller i de sidste 20 minutter om RIGVIR